Het tarief voor het buskaartje voor de P+R Citybus in en rond de stad Groningen zal per 1 januari worden verhoogd van drie naar vijf euro.

Op dit moment kunnen automobilisten die hun auto parkeren op één van de P+R-terreinen rondom de stad met maximaal vijf personen voor drie euro heen en terug vanaf de auto naar de binnenstad. Overstappen is op dit moment niet mogelijk met het Citybuskaartje, maar dit zal vanaf 1 januari wel het geval zijn mits dit binnen een uur na afstempeling gebeurt.

Het kaartje geeft kort gezegd recht op twee keer één uur reizen met maximaal vijf personen. Het kaartje zal te koop zijn in de automaten bij de P+R-terreinen Euroborg/P3, Hoogkerk, Kardinge, Zernike en bij de bushalte tegenover Ikea aan de Sontweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *