Het 12-jarige meisje uit Tolbert dat bijna twee weken geleden in het ziekenhuis overleed na een botsing met een bus aan de Eemsgolaan, heeft deze waarschijnlijk over het hoofd gezien. Dit blijkt uit het afgeronde politieonderzoek.

Het meisje fietste de bewuste donderdagochtend over de fietsoversteek van de Eemsgolaan toen zij de bus, bestuurd door een 60-jarige man, over het hoofd zag. Buurtbewoners kwamen in opstand tegen de gemeente omdat naar hun mening de veiligheid op de kruising in het geding is doordat buschauffeurs er stelselmatig te hard rijden.

Uit het politieonderzoek is echter gebleken dat de buschauffeur niet te hard heeft gereden en dat er ook geen technische mankementen aan de bus waren. Dat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *