Een 24-jarige motorrijder uit Groningen is vrijdagnacht op de spoorwegovergang in de Ulsderweg in Beerta ontsnapt aan een aanrijding met een trein.

De motorrijder kwam vlakbij de spoorwegovergang in een bocht in de berm terecht. Daarop raakte hij de macht over het stuur kwijt. De man botste tegen de ijzeren afrastering naast de weg aan. De motorrijder kwam ten val, de motor reed door en botste tegen een lantaarnpaal. Vervolgens schoof deze door de spoorwegovergang op. Op datzelfde moment kwam er net een trein aan. Deze botste tegen de motor aan.

Na de botsing met de motor alarmeerde de machinist de politie. Deze ontdekte de motor en een stukje verderop de motorrijder. Hij bleek onder meer een beenbreuk te hebben en is naar een ziekenhuis gebracht. De motor, trein, lantaarnpaal en afrastering raakten beschadigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *