De omgeving van de bushalte van lijn 6 bij Albert Heijn aan de B.S.F. von Suttnerstraat in de wijk Hoornsemeer in Groningen is recent opnieuw ingericht. En daarbij is een dubieuze verkeerssituatie ontstaan.

Volgens buurtbewoner Ben van Renswoude zijn daarbij nieuwe borden geplaatst. Het bord dat het zebrapad aangeeft is daarbij recht achter het bushaltebordje komen te staan, met als gevolg dat deze niet goed zichtbaar is voor verkeersdeelnemers.

Dagblad van het Noorden publiceerde maandag een bericht over de onduidelijke situatie. Medewerkers van de gemeente Groningen zijn maandag volgens een buurtbewoner direct naar de plek toegegaan om het bord van het zebrapad te verhogen. Het bord steekt nu een meter boven het bushaltebordje uit en moet daarmee weer goed zichtbaar zijn voor bestuurders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *