De Groninger City Club (GCC) houdt in december extra koopavonden- en zondagen. De ondernemersvereniging maakt daarbij de inzet van extra bussen mogelijk.

Op 3, 4, 21 en 23 december worden er koopavonden gehouden en rijden er extra ritten op lijn 22 tussen P+R Haren/A28 en P+R Euroborg/P3. Daarnaast is het iedere zondag in december koopzondag. Iedere zondag rijdt lijn 22 tussen 11:00 en 18:00 uur daarom ook.

Op de eerste zondag in het nieuwe jaar, 5 januari is er nogmaals een koopzondag in de binnenstad van Groningen. Dit zal ook de eerste dag van de nieuwe busdienstregeling zijn. De Citybusformule gaat vanaf die dag op in de Qlink-formule. De paarse Qlink-lijn (lijn 5) rijdt op de koopzondag in januari wel extra, naast de -dan- reguliere ritten op zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *