Op vrijdagavond 3 december zijn de winkels in de binnenstad geopend in het kader van een extra koopavond rondom Sinterklaas.

Speciaal hiervoor zal de Citybus tussen P+R Haren/A28 en P+R Euroborg/P3 (via Ikea, UMCG, Grote Markt en CS) extra rijden op deze avond. Er zal de hele avond worden gereden volgens de dienstregeling welke ook op donderdagavond geldt. Dat betekent zes in plaats van drie bussen per uur.

Een retourkaartje voor de Citybus kost drie euro en kan door maximaal vijf personen tegelijk worden gebruikt. Het kaartje is te koop bij de kaartautomaat. Deze is langs lijn 22 te vinden op P+R Haren/A28 bij de bushalte, bij de halte Sontweg/Molenpark (tegenover Ikea tussen beide abri's) en op P+R Euroborg/P3 onder de overkapping naast de betaalautomaat. Parkeren op de parkeerterreinen langs de route is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *