De Qliner-trajectabonnementen en toeslagkaartjes zullen met ingang van 1 januari 2011 verdwijnen. Dat heeft het OV-bureau Groningen Drenthe bekend gemaakt. Dat betekent dat vanaf die datum strippenkaart en sterabonnement ten alle tijden geldig zijn in de Qliners.

Het OV-bureau wil de tarieven voor de bussen in heel Groningen en Drenthe met elkaar gelijk trekken, en dus ook voor de Qliners. Daarmee verwacht zij een groei van het aantal reizigers. Mede daarom zullen er in de nieuwe dienstregeling, welke op 2 januari ingaat, op een aantal trajecten extra Qliners rijden.

Reizigers waarvan het Qliner-trajectabonnement nog doorloopt in 2011 kunnen deze blijven gebruiken tot de datum waarop deze afloopt. Desgewenst kunnen zij het trajectabonnement kostenloos inruilen voor een gelijkwaardig sterabonnement. Ook kunnen reizigers de kosten voor de resterende looptijd terugkrijgen. Voor een sterabonnement of restitutie van (een deel van) de kosten kunnen reizigers contact opnemen met de klantenservice van Qbuzz of langskomen bij het ServicePUNT op station Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *