dubbelgelede_eerstedag

Na een kleine twee jaar verdwijnen de drie dubbelgelede bussen die in Groningen op Q-link-lijn 11 rijden weer.

De bussen vertonen sinds het in dienst nemen veel storingen en staan vaak aan de kant. Qbuzz zal de bussen per direct overplaatsen naar de stadsdienst van Utrecht, waar meer dubbelgelede bussen rijden op de lijnen naar campus De Uithof.

Voor lijn 11 komen vanaf augustus tijdelijk vier nieuwe bussen in gebruik, die uiteindelijk zullen gaan rijden op lijn 5 en de nieuwe lijn 6. Bij het ingaan van de nieuwe dienstregeling zullen vier bussen van de blauwe Q-link-lijnen omgestickerd worden naar de groene kleurstelling en overgeplaatst worden naar lijn 11.

6 gedachte over “Dubbelgelede bussen verdwijnen uit straatbeeld”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *