De inzet van dubbelgelede bussen op de lijn Centraal Station – Zernike in de stad wordt alsnog onderzocht. Dit meldt het Dagblad van het Noorden donderdag.

De provinciale staten willen zich graag laten informeren over alternatieve plannen, de gemeenteraad van Groningen is hier niet voor in. Toch heeft het projectbureau Regiotram besloten de mogelijkheid voor de inzet van dubbelgelede bussen alsnog te onderzoeken.

De VVD wil dat het alternatief voor een bandentram van Translohr wordt onderzocht. De VVD is van mening dat voor hetzelfde bedrag meer Translohr-kilometers dan Regiotram-kilometers kunnen worden aangelegd, wat zou kunnen betekenen dat bijvoorbeeld Lewenborg, Eelde en Roden een directe aansluiting op het tramnet kunnen krijgen.

2 gedachte over “Dubbelgelede bus alsnog onderzocht”
  1. Als volgens u alles soepel verloopt bent u nog niet met lijn 9 vanaf euvelgunnerweg 13 CVA gekomen!!! Een grote drama!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *