Door de sneeuwval in het Noorden rijden veel bussen van Qbuzz in de provincie Groningen met een aantal minuten vertraging. De toestand op de wegen is niet overal even goed. In Drenthe zijn er weinig tot geen problemen met alleen flinke vertragingen op de lijnen 27, 59 en 300. De stadsdiensten van Assen en Emmen rijden op tijd.

Qbuzz meldt op haar website dat reizigers rekening moeten houden met de vertragingen. De chauffeurs passen voor de veiligheid waar nodig hun snelheid aan. De vertragingen in en rond Groningen bedragen in de meeste gevallen een aantal minuten. Op de lijnen 59, 140, 163 en 300 stijgen de vertragingen tot boven de tien minuten.

Op het spoor wordt nog volledig volgens dienstregeling gereden en zijn er weinig problemen. Voor zondagavond wordt er verse sneeuw verwacht in het noordoosten van het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *