De bussen in en rond Assen kampen deze ochtend met flinke vertragingen. Het was druk op de Asser wegen door een ongeluk afgelopen nacht op de A28. De weg is afgezet en veel mensen kiezen ervoor om te rijden door de stad.

Rond 5:15 uur waren drie vrachtwagens betrokken bij het ongeluk. De ravage is groot. De wagens zitten flink in elkaar en één is gekanteld. De weg ligt vol met suikerbieten en post uit twee van de vrachtwagens. Tijdens de opruimwerkzaamheden is de weg afgesloten, dit duurt naar verwachting tot vrijdagmiddag 16:00 uur.

Dat betekent dat verkeer tot die tijd om moet rijden. De adviesroutes gaan via de A7 en A32 en N33 en N34. Toch is het drukker dan normaal in Assen. Qbuzz sprak tijdens de piek van vertragingen van zo’n 20 minuten, met name op lijn 309.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *