Groningen en Drenthe zijn sinds dinsdagmiddag bedekt onder een laagje sneeuw. Op de weg zorgde dit voor een aantal problemen, maar in het busvervoer lijkt alles redelijk soepel te verlopen.

Veel ritten van Qbuzz rijden met vertragingen, maar deze is vaak niet groter dan tien minuten. Vooral op de stadsdiensten zijn de problemen niet heel groot. Op langere (streek-)routes zijn de vertragingen iets groter.

Op de A28 tussen Groningen en Assen was in de avondspits wel wat hinder. Daardoor is de gemiddelde vertraging op lijn 309 wat groter.

Arriva heeft het zwaarder met haar Qliner 314 tussen Groningen en Drachten. Op de A7 was veel overlast tijdens de avondspits, waardoor de vertraging op de lijnen 304 en 314 op veel ritten boven de twintig minuten is komen te liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *