De NS heeft besloten om op dinsdag vanwege de verwachte sneeuwval een aangepaste dienstregeling te rijden. Dat betekent dat er op veel trajecten minder treinen rijden dan normaal.

Het lijkt erop dat het dinsdag gaat sneeuwen. De weersverwachtingen spreken van een sneeuwdek tussen de 1 en 3 centimeter. De NS en ProRail zeggen met de aanpassingen vooral het zekere voor het onzekere te willen nemen. Doordat er minder treinen op het spoor zijn is er meer ruimte om eventuele problemen op te lossen.

Voor het noorden zijn er niet veel gevolgen. Alleen tussen Groningen en Assen rijden minder Sprinters. De NS werkt haar reisplanner maandagavond bij en adviseert deze dinsdag vlak voor vertrek met trein te raadplegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *