Tijdens de jaarlijkse Week van de Vooruitgang in september worden diverse activiteiten georganiseerd om het gebruik van het openbaar vervoer te stimuleren. Zo is er gratis busvervoer in de stad Groningen, maar ook wordt er jaarlijks een Mr en Mrs Bus gekozen.

De Mr en Mrs Bus zijn een mannelijke en vrouwelijke buschauffeur die door de reiziger wordt gekozen, bijvoorbeeld om zijn of haar buitengewoon goede dienstverlening. Dit jaar zal naar een landelijke verkiezing ook een regionale verkiezing georganiseerd voor Groningen en Drenthe door het OV-bureau Groningen Drenthe.

Reizigers kunnen hun favoriete buschaffeur nomineren via dit formulier. De winnaars van de titels worden op 17 september bekend gemaakt, tijdens de Week van de Vooruitgang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *