Door een defect aan het spoor reden er van woensdagavond tot en met minder treinen tussen Zwolle en Assen en Zwolle en Leeuwarden. Daardoor moesten reizigers rekening houden met vertragingen van een half uur tot een uur.

Sprinters vanuit Groningen reden niet verder dan Meppel, Intercity’s naar Rotterdam niet verder dan Assen. Vanuit Leeuwarden reden juist de Intercity’s naar Den Haag niet verder dan Meppel en reden de Intercity’s naar Rotterdam Centraal het gehele traject. Dat betekentde in sommige situatie een extra overstap in Zwolle en/of Meppel. De Intercitytreinen vanuit Zwolle naar Groningen waren geschrapt. Dit betekende dat alleen de Intercity’s naar Den Haag het gehele traject tussen Groningen en Zwolle reden. Deze treinen stopten onderweg extra in Meppel.

De herstelwerkzaamheden liepen uit en duurden tot donderdagochtend 8:30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *