Honderd bushaltes in Groningen worden de komende maanden voorzien van informatieschermen met daarop actuele vertrektijden van de komende busritten. Dat blijkt uit een door de gemeente gepubliceerd document.

Het plaatsen van de zogeheten DRIS-panelen is op diverse plaatsen in Groningen en Drenthe in volle gang en is in de stad waarschijnlijk komende zomer klaar. Onder andere in de noordelijke wijken van de stad zijn vrijwel alle nieuwe panelen inmiddels succesvol in gebruik genomen.

De actuele schermen maken in de gemeente Groningen onderdeel uit van een upgrade van diverse bushaltes. Vooral de haltes langs de huidige en toekomstige Q-link-routes worden aangepakt. Op onze overzichtskaart staat aangegeven welke haltes een DRIS-paneel krijgen (rode pin), welke worden verlengd (groen blokje), worden samengevoegd (bruin vlaggetje), nieuw zijn (blauw sterretje) of worden verwijderd (zwart ruitje).

2 gedachte over “Infopanelen bij honderd haltes Stad”
    1. Het bestaan van dergelijke kaarten in andere gemeenten is bij ons niet bekend. Wel is bekend dat schermen vooral worden geplaatst bij grote (centrum)haltes in iedere plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *