Foto: Rover/Mark Knoester

Arriva wil naar aanleiding van de klachten van reizigersorganisatie Rover over de stopplaats op het station in Roodeschool om tafel met hen.

Rover vindt dat reizigers te ver moeten lopen op het station van- en naar de trein. Deze stopt helemaal aan het einde van het perron, omdat omwonenden van het station geklaagd hebben over het motorlawaai tijdens de lange stops in Roodeschool. De treinen staan op het station, aan het einde van de spoorlijn, ongeveer twintig minuten stil.

Woordvoerder Roos Zevenboom van Arriva zegt tegen RTV Noord dat de machinisten tijdens het wachten één van de twee motoren uitdoen. De andere kan volgens haar niet uit, omdat de accu van de trein dan leegloopt en dat voor veel ongemak en storingen zorgt. Toch wil de vervoerder om tafel, alhoewel Zevenboom erkent dat het lastig is om in een dergelijke situatie iedereen tevreden te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *