De dienst RO/EZ van de gemeente Groningen is een stugge instantie. Dat zeggen omwonenden van de Paterswoldseweg in de stad. Zij worden naar eigen zeggen niet gehoord in de kritiek die zij hebben op de ondertunneling van de Paterswoldseweg ter hoogte van de huidige spoorwegovergang.

De bewoners vinden dat de nieuwe tunnel hun leefomgeving teveel aan gaat tasten. De gemeentelijk dienst biedt echter geen luisterend oor aan de omwonenden.

Ambtenaren van het bureau hebben volgens omwonende Maarten Beijen maar één doel, en dat is het aanleggen van de tunnel. Het enige dat de buurtbewoners volgens Beijen van de dienst te horen krijgen, is dat dit hun opdracht is. Volgens de bewoners worden hun belangen, net als zij zelf, niet serieus genomen door RO/EZ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *