Tijdelijke pendelbus vanuit Niekerk en Oldekerk/ 1 minuut leestijd

Reizigers van lijn 39 door Niekerk en Oldekerk moeten het de komende twee weken doen met een pendelbusje naar Grijpskerk in plaats van hun gebruikelijke buslijn. Door grootschalige wegwerkzaamheden moet lijn 39 omrijden via Noordhorn en Grijpskerk.

De bus rijdt vanaf maandag om vanwege de werkzaamheden. Vanaf volgende week maandag, als de vakantiedienstregeling is afgelopen, gaat er een pendelbusje naar Grijpskerk onder lijnnummer 239 rijden. Dit busje rijdt van maandag tot en met zaterdag vast, op zondag moet er een uur van tevoren voor gereserveerd worden. Lijn 239 sluit bij het station van Grijpskerk aan op zowel lijn 39 als de trein van- en naar Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *