De komst van de langere bussen zorgt ervoor dat Qbuzz een aantal kleine wijzigingen doorvoert met betrekking tot vertrekperrons op busstations.

Vanaf zondag vertrekken de Qliners 300 en 305 in Groningen vanaf perron M in plaats van perron N. Q-link lijn 5, die tot zondag juist van perron M vertrekt, verhuist naar perron N. In Emmen vertrekken de Qliners van lijn 300 naar zowel Groningen als Klazienaveen vanaf zondag vanaf perron H, waar de Qliner naar Groningen eerder ook al vertrok. Nu wordt dit perron gebruikt door de stadsbussen naar Angelslo en Emmerhout.

In Gieten wordt de perronindeling ook gewijzigd. Daar is de indeling als volgt: lijnen 110 en 302 Assen vertrekken vanaf perron B. Lijnen 300, 305 en 418 naar Groningen vertrekken vanaf perron A. Lijn 110 naar Veendam en Winschoten en lijnen 302 en 312 naar Stadskanaal vertrekken vanaf perron G. Lijn 28 naar Stadskanaal en Emmen, lijn 59 naar Borger en Emmen en lijn 428 vertrekken tenslotte vanaf perron F.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *