De sneeuwval van afgelopen nacht zorgde voor veel mooie plaatjes en grote sneeuwpoppen, maar het had voor het busvervoer in Groningen ook nadelen.

Zaterdagochtend botste een streekbus in Blijham in de verse sneeuw tegen een huis aan toen hij bij een naastgelegen halte wilde wegrijden. Daarbij raakte de bus de dakgoot van de woning. Zowel de bus als de dakgoot raakten licht beschadigd. De twee passagiers in lijn 14 van Winschoten naar Stadskanaal werden verder vervoerd met een taxi.

In de stad moest een chauffeur het zaterdagavond aan de Zaagmuldersweg ontgelden tijdens een bekogeling met sneeuw. Een groepje jongens in de leeftijd van ongeveer tien tot twaalf jaar hielden de bus staande bij een halte. Toen de chauffeur de deur opende werd hij door de jongens bekogeld met sneeuw. Na de bekogeling renden de jongens snel weg. De chauffeur maakte zijn rit af in nat pak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *