Foto: Flickr/Edo Dijkgraaf - CC-BY-2.0
Foto: Flickr/Edo Dijkgraaf – CC-BY-2.0

Vanwege de landelijke intocht van Sinterklaas in Meppel zaterdag is een groot deel van het centrum afgesloten. Daarom rijdt stadslijn 1 via een andere route naar de Berggierslanden en Koedijkslanden.

Vanaf het station richting Bergierslanden/Koedijkslanden rijdt lijn 1 rechtstreeks naar de halte J. Tooroplaan. Vanaf de J. Tooroplaan naar Bergierslanden en weer terug naar de J. Tooroplaan is de route normaal. De route van en naar het station gaat via Leonard Springerlaan, Reestlaan, Randweg. De route van lijn 1 naar Ziekenhuis/Oosterboer is normaal.

Bij de intocht van Sinterklaas worden geen pendelbussen of extra treinen ingezet. Er rijden wel extra bussen op lijn 20 tussen Dieverbrug en Meppel. Vanaf het station van Meppel is het ongeveer tien minuten lopen naar de route van de intocht.

Meer praktische informatie over de intocht is beschikbaar op www.sinterklaasmeppel.nl.

[mappress mapid=”33″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *