Bedrijven Peizerweg krijgen bushalte aan busbaan/ 1 minuut leestijd

qlink-halte

De bedrijven langs de Peizerweg in de stad krijgen in de nieuwe dienstregeling een eigen bushalte aan de busbaan tussen P+R Hoogkerk en het Hoofdstation.

Nu zijn de bedrijven in de omgeving van de meubelboulevard nog afhankelijk van de bushalte bij de Verzetsstrijderslaan of -tijdens de spitsuren- een aantal streeklijnen. Met de nieuwe halte unnen personeel en bezoekers van deze bedrijven de hele dag frequent met onder andere de Q-link-bussen reizen.

De halte komt ongeveer ter hoogte van de achterzijde van het pand van Iederz, waarvan een groot deel inmiddels gesloopt is om plaats te maken voor de nieuwe stalling van Qbuzz. Qbuzz krijgt aan de achterzijde ook een uitrit om snel op het Hoofdstation te kunnen komen vanaf de stalling.

[mappress mapid=”37″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *