PRHoogkerksneeuw

De dienstregeling van bus en trein is donderdagochtend als normaal opgestart. Ondanks dat de dienstregeling volledig wordt uitgevoerd adviseert Qbuzz haar reizigers opnieuw geen nieuwe reis te starten en naar huis te gaan vanwege nieuwe buien die op komst zijn.

Aan het einde van de middag zijn in Drenthe de lijnen 35, 37 en en 48 uit dienst genomen. De laatste ritten van lijn 48 aan het begin van de avond zijn niet meer gereden, maar lijn 35 en 37 rijden weer. Lijn 110 was korte tijd ingekort tussen Veendam en Assen maar rijdt weer naar Winschoten, de lijnen 12 en 119 rijden niet meer en de rit van lijn 163 van Holwerd naar Groningen van 19:32 uur rijdt niet tussen Holwerd en Lauwersoog. Bootpassagiers richting Groningen moesten gebruikmaken van lijn 66 naar Leeuwarden en de trein. Bussen die over de N34 tussen Zuidlaren en Annen rijden hadden te maken met de naweeën van een dodelijk ongeluk, wat vertraging opleverde.

Een deel van de ochtendspits reed lijn 61 niet op het trajectdeel tussen Middelstum en Delfzijl. Uiteindelijk is de dienst daar ook weer opgestart.

Het advies is om de twitterpagina’s van de vervoerders in de gaten te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *