De nieuwe Q-link-lijn 6 kan nog steeds niet via de hoofdingang van het UMCG rijden. De bussen moeten zich richting Delfzijl tussen het gewone verkeer voegen om op de Petrus Campersingel af te slaan naar het Damsterdiep, en dat levert teveel vertraging op.

Omdat er nog geen oplossing in zicht is, laat Qbuzz voorlopig weer extra ‘tussenritten’ van lijn 5 rijden tussen P+R Haren en het UMCG.

Om 7:45 uur ‘s ochtends vertrekt er een extra rit vanaf P+R Haren en ‘s middags om 15:36, 16:16, 16:36 en 16:56 uur rijden er vier extra ritten vanaf het UMCG terug. Buiten deze tijden is voor lijn 6 de tijdelijke halte Petrus Campersingel, aan het Damsterdiep.

Lijn 5 rijdt wel de route via het UMCG.

[mappress mapid=”110″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *