Buspassagiers werden vrijdagmiddag voor het vierde jaar op rij verrast met gratis live muziek. Grunnsonic en het OV-bureau organiseerden opnieuw de Q-link Bus Sessions in de Eurosonic/Noorderslag-week.

Acts mochten op uitnodiging van Grunnsonic een van de bussen rond Groningen in om hun muziek ten gehore te brengen. Acts als Victors Village, Marble Heart en Hollow Men stapten in de bus. Deze website stapte in bij de enige deelnemende singer-songwriter dit jaar, Savannah. Zij ging met lijn 5 naar Zuidlaren en Annen en Station Europapark.

De passagiers waren blij verrast en reageerden erg positief op het muziek in de bus. Het lawaai van de airco zorgde zo nu en dan wel voor wat ongemak, maar dat mocht de pret niet drukken. Terug van Annen richting Groningen was het rustig omdat de chauffeur na overleg met de verkeersleiding van Qbuzz Annen en Zuidlaren oversloeg om de flinke vertraging in te halen, maar na een redelijk rustige rit naar Groningen ging Savannah nog door naar het Station Europapark. Het lukte de zangeres zelfs nog een deel van de passagiers vrolijk mee te laten zingen.

Bekijk hier het videoverslag van de reis van Savannah

Bekijk hier de Facebookpagina van Savannah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *