De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 18-jarige man uit Tynaarlo aangehouden op verdenking van het mishandelen van een medewerker van Qbuzz. Dat gebeurde op het Hoofdstation in Groningen.

De jongere hoorde bij een groep die buiten een bus moest wachten omdat er binnen kort onderhoud plaatsvond. De groep was het hier niet mee eens en schopte en sloeg op de bus. Medewerker van Qbuzz deelde vervolgens mede dat de groep niet meer vervoerd zou worden. Vervolgens probeerde de groep toch binnen te komen en ging men in discussie met de medewerkers. Daarbij ontstond een opstootje en schopte de 18-jarige één van de medewerkers.

Op aanwijzen van het slachtoffer kon de politie de man een stukje verderop aanhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *