Foto: OV-bureau/Jorne Bonte

Tijdens het Truckstar Festival aanstaande zaterdag en zondag op het TT-circuit in Assen worden er traditioneel extra bussen ingezet op stadslijn 1.

Deze lijn rijdt extra ritten tussen het station en het circuit. Zaterdag overdag rijdt lijn 1 volgens de reguliere dienstregeling 2 keer per uur van/naar het circuit. Zaterdagavond rijdt lijn 1 tot ruim na middernacht drie tot vier keer per uur tussen station Assen en de halte TT-circuit en extra door naar de TT-Hall, waar ook festiviteiten zijn. Zondag rijdt lijn 1 twee tot vier keer per uur tussen station Assen en het TT-Circuit van 7 tot 18 uur.

De vertrektijden zijn beschikbaar via de website van Qbuzz. Reizen kan met de reguliere vervoersbewijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *