Foto: Jorne Bonte/OV-bureau

Tijdens de zomervakantie vinden er een aantal grotere evenementen plaats. Naar het Truckstar Festival komend weekend en Assen en de Donderdag Meppeldagen rijden extra bussen.

Bij Truckstar rijden er extra bussen op stadslijn 1 tussen het station van Assen en het TT-circuit. Zaterdag 28 juli rijdt stadslijn 1 overdag twee keer per uur tussen het Station en de noordlus van het TT-circuit. Bezoekers van het Truckstar Festival kunnen gebruik maken van deze lijn. Vanaf 18 uur ’s avonds rijdt lijn 1 twee keer per uur extra vanaf station naar het circuit, waarbij deze ritten doorrijden naar de Paddock, waar het Truckstar Festival plaatsvindt. De laatste bus terug naar het station vertrekt vanaf de Paddock om 0:32 uur. Op zondag rijden er extra ritten vanaf 7:00 uur ‘s ochtends.

De donderdagen in de zomervakantie vinden er in Meppel activiteiten plaats onder de noemer “Donderdag Meppeldagen”. De lijnen 20, 31 en 34 rijden tot ruim na middernacht extra. Lijn 20 rijdt vanaf 21:00 uur elk uur extra tot 2:30 uur. Lijn 31 en 34 rijdt ook ieder uur extra tot 2:00 uur.

De dienstregeling van al deze lijnen is beschikbaar via de website van Qbuzz. Daar is het ook mogelijk een reis te plannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *