Komend weekend vindt het Truckstar Festival in Assen plaats. Op zaterdagavond tijdens de Hollandse Avond en op de zondag rijden er extra bussen naar het circuit.

Op zaterdag rijden er twee keer per uur gewone stadsbussen van het station naar de paddock van het TT-circuit. Daar is de Hollandse Avond. Op zondag zijn de belangrijkste activiteiten en rijdt er tussen 8:00 en 18:30 uur vier keer per uur een bus op lijn 1 tussen het station en TT-circuit (bij de Strubbentribune).

De reguliere vervoersbewijzen zijn geldig. Ook is het mogelijk gebruik te maken van de actie Zomerbroezz’n. Hiermee mogen twee volwassenen op één Dal-Dagkaart van 10,80 euro de hele dag reizen met de bus in Groningen en Drenthe. Er mogen in totaal zes kinderen tot en met 11 jaar gratis mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *