Er rijden vanaf zaterdagavond 23:30 uur tot en met zondag 13 augustus bussen in plaats van treinen tussen Groningen en Assen en Groningen en Veendam/Weener. Dat heeft te maken met werkzaamheden rond de zuidelijke ringweg en de Helperzoomtunnel in Groningen.

Tijdens de werkzaamheden rijden de bussen naar Assen een gestrekte route via de A28. Daarbij stoppen de bussen alleen bij P+R Haren langs de A28. Reizigers voor Station Europapark kunnen gebruikmaken van het reguliere OV of de Arriva-bussen naar Veendam en Weener. Tussen Station Haren en P+R Haren rijdt een pendelbusje. Op zaterdagavond 5 augustus rijden de NS-bussen wel langs Europapark en Haren.

De extra reistijd bedraagt tussen de 15 en 45 minuten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *