Door werkzaamheden aan de Groningerstraat in De Punt rijden er van woensdag tot en met maandagochtend 6:00 uur geen bussen van lijn 50 tussen Glimmen en Vries.

De ritten van lijn 50 van- en naar Assen gaan bij Vries de A28 op en rijden direct naar Haren. De ritten die tot De Punt rijden blijven tot de kruising tussen de Rijksstraatweg en Meidoornlaan in Glimmen rijden. Daarna keren zij om terug naar Groningen te rijden.

Door de stremming is er geen aansluiting tussen lijn 2 en lijn 50 in De Punt. Ook rijden er minder bussen van Glimmen naar Groningen, omdat alleen lijn 58 nog overblijft. Qbuzz adviseert reizigers op eigen gelegenheid naar een bushalte in Haren of Vries te reizen. Reizigers van lijn 2 krijgen het advies om te reizen via het Hoofdstation in Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *