Op 28 augustus starten voor onbepaalde tijd werkzaamheden aan de kruising tussen de Eikenlaan en het fietspad door Park Selwerd in Groningen. Daarom wordt de Eikenlaan afgesloten voor al het verkeer en dat heeft gevolgen voor de bussen.

Q-link 1 en 2 en lijn 171 rijden tussen de Zernike Campus en de Kastanjelaan via de ringweg, Bedumerweg en Asingastraat. Lijn 9 rijdt vanuit het noorden van Paddepoel via dezelfde route naar Station Noord. Het eindpunt van lijn 7 wordt tijdelijk verlegd naar De Trefkoel bij Winkelcentrum Paddepoel. Door Paddepoel wordt in één richting een rondje gereden (in de richting van het Hoofdstation).

Door de werkzaamheden wordt de bereikbaarheid van Station Noord en de binnenstad vanuit Paddepoel minder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *