Het probleem is bekend. Qbuzz heeft veel nieuwe en vooral jonge chauffeurs nodig omdat er de komende tijd veel chauffeurs met pensioen gaan. De vervoerder heeft in samenwerking met Noorderpoort en rijschool Oosterpoort een grote vacature gepubliceerd.

Men biedt een leer-werktraject op MBO 2-niveau aan. Qbuzz biedt deze opleiding bij Noorderpoort Automotive & Logistiek aan en betaalt eveneens de rijopleiding voor het rijbewijs D en code 95 bij Oosterpoort.

Er worden wel een aantal eisen aan de potentiële vervoerders gesteld. Zo moeten zij onder meer minimaal in het bezit zijn van een VMBO-diploma of overgangsbewijs van HAVO-3 naar HAVO-4 en geen rijontzegging hebben of in het verleden hebben gehad.

Alle informatie over de vacature en hoe te solliciteren staat hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *