Foto: Melvin Jonker

Fotograaf Melvin Jonker heeft met bovenstaande foto van een Q-link-bus op de Grote Markt in Groningen de OV-foto van het Jaar-verkiezing 2017 gewonnen. Zijn foto kreeg ongeveer de helft van het totaal aantal uitgebrachte publieksstemmen en liet daarmee foto’s van Raisa de Jong (nummer 2) en Leon Slim (nummer 3) achter zich.

De foto beschrijft volgens de jury van de verkiezing het ultieme beeld van de stad Groningen laat in de avond; altijd in beweging en nu nog met de bus op de Grote Markt. Jonker’s foto gaat binnenkort deze site definitief sieren als de ‘header’ bovenaan iedere pagina.

De wedstrijd werd georganiseerd is onderdeel van het 10-jarig bestaan van deze site en als eerbetoon aan de eerder succesvol georganiseerde ‘Busfoto van het Jaar-verkiezingen’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *