OV Nieuws GD bestaat op 1 augustus 15 jaar! In 15 jaar tijd is de website uitgegroeid tot één van de belangrijkste informatiebronnen over het openbaar vervoer in Groningen en Drenthe.

Begonnen vanuit het oogpunt dat de reisinformatie bij -destijds- Arriva in Groningen wel wat beter kon, werd nieuws uit het OV in Groningen gedeeld. Later groeide dit flink uit tot een site met informatie, het laatste OV-nieuws en andere diverse aanvullingen, zoals de Busfoto van het Jaar-verkiezingen.

In het kader van 15 jaar OV Nieuws GD volgt er opnieuw zoiets. OV Nieuws GD gaat namelijk op zoek naar bijzondere verhalen, anekdotes, foto’s of andere dingen zoals scans, boekwerken of iets anders uit het openbaar vervoer in Groningen en Drenthe. En dat mag alles zijn, zo lang het maar uit Groningen en Drenthe komt. Het hoeft dus niet perse iets uit de afgelopen 15 jaar te zijn.

De leukste verhalen, foto’s of wat je maar weet te verzinnen worden op 1 augustus gepubliceerd op deze site en de socials en de leukste inzending wordt beloond met een bijzondere modelbus: een Q-link groen modelbus op lijn 11, dus ook iets bijzonders uit de laatste 15 jaar!

Klik op deze link om naar het speciale inzendformulier te gaan. Veel succes!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *