Het terugdraaien van de voorrangssituatie op de Eikenlaan in Groningen zal pas woensdag gebeuren. De gemeente wil wachten tot de bestelde tijdelijke verkeersdrempels binnen zijn, zodat de situatie meteen volledig aangepast kan worden.

De werkzaamheden zijn volgens de huidige planning op woensdag, maar kunnen uitlopen door slechts weersomstandigheden. Uiterlijk volgende week maandag, als de herfstvakantie weer voorbij is, moet de situatie aangepast zijn.

In de nieuwe situatie is niet alleen de voorrangssituatie weer omgedraaid maar is de maximale snelheid rond de kruising nog maar 30 kilometer per uur. De gemeente zal de eerste weken verkeersregelaars inzetten om de weggebruikers te laten wennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *