Naast de ‘gewone’ bus wijzigt VMNN ook de dienstregeling van de Cityline in Assen vanaf maandag.

Er komt onder meer een extra overstapmogelijkheid tussen de lijnen 7 en 8 bij het winkelcentrum aan de Nobellaan. Lijn 7 tussen Kloosterveen en Anreep gaat ook door het noordelijke deel van de binnenstad rijden en krijgt onder meer een halte bij De Triade. Pittelo krijgt ook nieuwe haltes aan de Rijnstraat en Scheldestraat.

De dienstregeling wordt vanaf maandag gepubliceerd op de haltes en op de website van vervoerder VMNN.

2 gedachte over “Ook Cityline Assen wijzigt”
  1. zojuist de nieuwe dienstregeling gelezen voor de cityline en wel voor lijn 8 in Assen. ik woon in Peelo en zie nu dat lijn 8 niet meer in de Weiersstraat stopt maar naar Triade gaat. dat betekent dus dat als ik naar het Koopmansplein wil en bijv. naar de bibliotheek ik een hele wandeling moet maken via Triade, Mercuriuscentrum of het Forum om daar te komen en dat terwijl ik slecht ter been ben. ik kan zo lees ik op de Nobellaan overstappen op lijn 7 die wel op de Weiersstraat stopt. afgezien van extra reistijd loop je ook het risico dat die minibusjes al vol zijn en dan???? en nogal lekker om met slecht weer op de bus te moeten wachten langs het kanaal bij Triade. ik neem onmiddellijk aan dat degenen die deze dienstregeling hebben verzonnen nooit en te nimmer met het openbaar vervoer gaan maar vanuit hun werk rechtstreeks in hun warme auto stappen. gewoon beide busjes naar de Weiersstraat en terug. dat liep prima. ik zou wel eens willen weten wie er zitting hebben in dat zgn reizigerspanel, ik kan me haast niet voorstellen dat deze mensen met lijn 8 naar Triade willen en dat de Weiersstraat maar moet vervallen. de meest bezochte winkels liggen toch echt aan het Koopmansplein en dan spreken we nog maar niet over de Nieuwe Kolk met bioscoop en bibliotheek. hopelijk neemt u deze reactie serieus.

  2. Hoe kom ik te weten hoe laat er busjes gaan vanaf het station NS naar de Vredeveldsestraat / Speenkruidstraat.
    Vanaf hoe laat rijden de busjes?
    Tot hoe laat rijden de busjes richting station NS, i.v.m. de aansluiting op de bus naar Drachten??
    Rijden ze ook op zondag??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *