Maandag gaat de eerste Kantoorbus van Drenthe Tours de weg op. De bus moet forenzen tussen Assen en Groningen makkelijker maken.

De komende jaren gaat de ringweg bij Groningen op de schop. Dat gaat voor veel vertraging en files zorgen. De Kantoorbus biedt de mogelijkheid in de bus al aan het werk te gaan met behulp van snel wifi-internet, ruime vaste stoelen en een koffiezetapparaat. De werkdag begint daarmee onderweg al in de bus.

Drenthe Tours heeft een spiksplinternieuwe bus aangeschaft van MAN, voorzien van alle gemakken. Deze bus draait de afgelopen dagen al proef, bijvoorbeeld op buslijn 26 van Qbuzz, die deze rit inhuurt bij de touringvervoerder.

De bus rijdt in eerste instantie tussen de carpoolplaats bij de Haarweg in Assen en het gebouw van DUO in Groningen. Onderweg rijdt de bus langs de Schepersmaat, Europaweg, M.L. Kingweg en Euroborg. Richting Groningen rijdt de bus drie keer, richting Assen vier keer per dag.

De Kantoorbus wordt ondersteund door het OV-bureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *