De estafettestakingen in het busvervoer gaan voorlopig door. Morgen (dinsdag 5 juni) is Overijssel één van de regio’s waar wordt gestaakt, bij Syntus. Deze vervoerder rijdt met een aantal lijnen door Drenthe.

Voorlopig spreekt de vervoerder nog van een ‘stakingsdreiging’. Daarmee valt nog niet te zeggen of er eventueel bussen rijden en om welke lijnen dit zal gaan. De kans is echter groot dat er geen bussen zullen rijden.

Syntus rijdt in Drenthe met de lijnen 29, 30, 40 en 640. Deze lijnen rijden vanuit Zwolle en Hardenberg richting Meppel, Hoogeveen en Coevorden.

Via website en sociale media (Keolis) zal Syntus communiceren over de staking. Reizigers doen er echter goed aan nu al te zoeken naar alternatief vervoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *