Foto: Flickr/Kevin Hackert-Creative Commons 2.0

Flixbus breidt haar verbindingen vanuit Groningen uit. Er wordt onder meer een nachtbus naar Amsterdam en Schiphol toegevoegd aan het aanbod.

Deze bus gaat vanuit Groningen rechtstreeks naar Amsterdam rijden en rijdt vervolgens via Schiphol en Rotterdam naar Brussel Airport en Charleroi. Er was volgens de vervoerder vraag naar de verbinding tussen Groningen en Amsterdam. De reistijd voor de lijn bedraagt twee uur en twintig minuten.

Overdag worden de bestemmingen vanuit Groningen uitgebreid met de Duitse plaatsen Frankfurt, Stuttgart, Karlsruhe, Dortmund, Nordhorn, Siegen, Emlichheim en Neuenhaus. Er komen daarnaast airport-transfers vanuit Groningen naar Schiphol en Brussel Airport. De bussen naar Duitsland rijden overigens via Haren (A28) en Emmen (treinstation). De Drentse plaats is nieuw in het netwerk van Flixbus.

Met de komst van de nieuwe verbindingen komt Flixbus ook met een nieuw ticket; InterFlix. Dit ticket biedt de mogelijkheid om in drie maanden vijf reizen in het Flixbus-netwerk te maken. Dit ticket kost 99 euro. Alle tickets en reismogelijkheden zijn in te zien via de website van de vervoerder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *