Vervoerder Qbuzz brengt momenteel via sociale media in kaart waar en wanneer er schoolexamens en tentamens zijn tijdens de busstaking die dreigt.

Qbuzz heeft nog niet in beeld hoe hoog de stakingsbereidheid onder het personeel is. Het zou kunnen zijn dat sommige lijnen (deels) zouden kunnen rijden omdat er wel genoeg chauffeurs beschikbaar zijn voor de uitvoering ervan.

Reizigers melden zich dezer dagen bij Qbuzz met de mededeling dat ze door de staking niet op school of opleiding kunnen komen. Qbuzz vraagt deze mensen te melden waar en wanneer hun examens en tentamens zijn. De vervoerder zegt ook niets te kunnen beloven, maar probeert wel iets te laten rijden als dat mogelijk is. Ondertussen adviseert de vervoerder wel te kijken of alternatief vervoer tot de mogelijkheden behoort.

Een gedachte over “Qbuzz brengt examens en tentamens in beeld”
  1. Leuk al die stakingen maar inmiddels buigt begrip hiervoor om in ergernis en boosheid. Bedenk iets anders dan de reiziger te duperen. Buiten dat onze trein ook al vaak uitvalt ivm met weet ik wat voor storingen. Rijden er nu ook geen bussen. Of beide niet. Schandalig. Kan ik de extra kosten verhalen? Heb nu een maandkaart maar moet gedwongen een auto lenen voor de zoveelste keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *