Sinds maandag zijn er op meerdere plaatsen in de stad Groningen autoruiten ingeslagen. Daarbij valt op dat dit vooral op P+R-terreinen is gebeurd.

De inbraken vinden ‘s nachts plaats. In de nacht van maandag op dinsdag ging het om een fors aantal auto’s op de P+R-terreinen Haren en Kardinge. Afgelopen nacht was het raak op P+R Meerstad. Daarnaast werden afgelopen week ook een aantal auto’s vernield en beklad met hakenkruizen bij een garagebedrijf aan de Duinkerkenstraat.

Of de zaken met elkaar te maken hebben, is niet duidelijk. De politie ontvangt graag tips. Zij heeft daarnaast onder de ruitenwissers van een aantal vernielde auto’s een oproep aangebracht om aangifte te doen. De dienders gaan verder camerabeelden uit de omgeving gebruiken voor het onderzoek en extra controleren rond de P+R-terreinen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *