Vanaf nu biedt OV Nieuws GD een extra service: het wekelijks terugluisteren van al het nieuws van de site in een podcast. Het OV Nieuws GD Weekoverzicht.

Dit overzicht wordt wekelijks op donderdagmiddag om 13:00 geüpload op de verschillende platforms en deze site. Direct luisteren kan via de speciale speler van provider Buzzsprout in het rechtermenu op de site.

Daarnaast komt het weekoverzicht ook iedere week beschikbaar via de podcastplatforms van iTunes (app op iOS-apparaten/Apple) en Spotify. Via de rss-feed is het eveneens mogelijk om via bijvoorbeeld een Android-telefoon de opnames toe te voegen in een podcastapp, waarvan er verschillende beschikbaar zijn in de Google Play Store.

De afleveringen blijven na de uploaddatum drie maanden beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *