Inwoners van de drie noordelijke provincies hebben en komende weken de mogelijkheid tegen een scherp tarief een persoonlijke OV-chipkaart te kopen.

De kaart heeft een speciaal design en heet het OV-toppertje. De kaart kost 2,50 euro in plaats van 7,50 euro en is verkrijgbaar op internet.

Onderdeel van de campagne is dat het product Dalvoordeel Noord-Nederland met korting te verkrijgen is. Voor bezitters van het OV-toppertje kost dit 10 euro.

Het is de eerste grote kortingsactie met de OV-chipkaart in Groningen en Drenthe. Eerder werd de kaart alleen op locatie met korting verkocht tijdens OV on Tour. De actie duurt tot 10 februari.

Een gedachte over “OV-chipkaart voor het noorden tijdelijk goedkoper”
  1. Onze zoon reist gebruikmakend van een abonnement op een persoonlijke OV-kaart naar school. De geldigheid van zijn kaart is bijna voorbij, dus een leuke aanbieding dachten wij. Onze eigen kaart verloopt eveneens op korte termijn. Nu blijkt dat je in deze situatie geen geen bruik kunt maken van deze aanbieding omdat je abonnement en overige dingen die op de oude kaart staan, niet kunnen worden overgezet op deze nieuwe kaart. Wat is er tegen het belonen van mensen die al wel gebruik maken van het OV?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *