Vanwege Eurosonic/Nooderslag rijden er diverse extra bussen in Groningen. Op de avond van Noorderslag rijdt Q-link 3 speciaal extra ritten tussen de Grote Markt en P+R Hoogkerk tot diep in de nacht.

Lijn 3 rijdt vanaf zaterdagmiddag 17:00 uur een aantal keren extra vanaf Hoogkerk naar de binnenstad. Na 1:30 uur rijden er extra ritten van lijn 3 terug. Deze rijden ieder half uur tot en met 4:30 uur. Reizen met lijn 3 of lijn 4 is zaterdag van 16:00 uur tot de laatste nachtrit tussen P+R Hoogkerk en de Grote Markt gratis op vertoon van een Eurosonic/Noorderslag-polsbandje.

Op vrijdag zijn er ook enkele activiteiten waar de bus bij wordt gebruikt. De Q-link Bus Sessions waarbij muzikanten optreden in de Q-link-bussen worden gehouden en op het Suikerunie-terrein vindt een minifestival plaats. Daar rijdt de speciale lijn 23 naar toe. Deze lijn rijdt tussen het Gedempte Zuiderdiep (ter hoogte van nummer 37) en het terrein. Lijn 23 rijdt tussen 17:45 en 4:45 uur minimaal eens per half uur en is gratis op vertoon van een entreeticket voor het minifestival of een polsbandje van Eurosonic/Noorderslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *