Er wordt tijdens de TT in Assen van dit jaar flink gedacht aan treinreizigers. Niet alleen is er dit jaar voor het eerst het combiticket waarin trein, bus en entree voor één van de grastaluds op zondag inbegrepen zijn, er rijden ook langere treinen het hele weekend.

Van vrijdag tot en met zondag zet de NS langere treinen in van en naar Assen. Het is niet precies duidelijk hoeveel langer deze treinen zullen zijn.

Aansluitend op de treinen op het station in Assen rijdt buslijn 1 naar het TT-circuit. De bushalte bevindt zich aan de noordzijde van het circuit. Er rijden tijdens de races veel extra bussen op lijn 1. Het combiticket is nog te koop via de Spoordeelwinkel van de NS en is niet alleen geldig als vervoersbewijs voor de NS-trein en stadslijn 1 in Assen, maar ook voor alle andere bussen van Qbuzz in Groningen en Drenthe op zondag 30 juni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *