Foto: Arriva

Arriva zet rond Koningsdag extra treinen en langere treinen in van- en naar Groningen.

Vanwege het Koninklijk bezoek in Groningen wordt er extra drukte verwacht. Dat bezoek begint om 11:00 uur. Tussen 9:00 en 11:00 uur worden er langere treinen ingezet op alle Arriva-trajecten naar Groningen.

De rest van de dag zijn er andere evenementen, zoals Kingsland in het Stadspark. ‘s Avonds aan het einde wordt er vooral drukte verwacht in de treinen tussen Groningen en Leeuwarden daardoor. Vanaf 22:00 uur rijden er langere treinen tussen beide provinciehoofdsteden. Daarnaast rijden er om 22:52 en 23:51 uur extra treinen van Leeuwarden naar Groningen en m 23:51 uur van Groningen naar Leeuwarden. Reizigers wordt verder geadviseerd niet de laatste trein van Groningen naar Leeuwarden te nemen, omdat die een beperkte capaciteit heeft. Het zal sowieso drukker dan normaal in de treinen zijn.

Alle ritten zijn te vinden via de reisplanner van de NS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *