Bezoekers van Delfsail kunnen extra plek verwachten in de trein. Arriva laat tijdens het evenement eind volgende week langere treinen rijden.

Op zondag rijden er daarnaast meer treinen dan gebruikelijk. Arriva en de organisatie van Delfsail willen op deze wijze bezoekers aanmoedigen het openbaar vervoer te gebruiken. Dat kan overigens ook met de bus, want de organisatie van het evenement geeft aan dat er extra bussen op de Qbuzz-lijnen zullen rijden. Waar dit zal gebeuren moet de vervoerder nog bekendmaken.

Delfsail-bezoekers die toch voor de auto kiezen worden naar een parkeerplaats in de buurt van Delfzijl geleid. Vanaf daar rijden pendelbussen naar het station. Voor deze bussen kan vooraf online een ticket worden gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *