Tijdens het Hello Festival op zaterdag in Emmen rijden er extra bussen.

Tussen het station en festivalterrein rijdt de speciale lijn 5. Deze buslijn rijdt tussen 11:31 en 18:35 uur twee keer per uur richting het terrein en tussen 18:14 en 2:21 uur ook twee keer per uur weer terug.

Voor mensen uit de omgeving wordt daarnaast de directe lijn 844 ingezet. Deze lijn rijdt vanuit Coevorden direct naar het Hello Festival, via Erica en Schoonebeek. De bus rijdt tussen 11:10 en 19:45 uur twee keer per uur naar Emmen en tussen 17:19 en 1:48 uur ook weer twee keer per uur terug. De laatste rit van lijn 844 sluit in Coevorden aan op een extra rit van lijn 33 naar Hoogeveen.

Op reguliere lijnen zijn er ook extra late ritten. Die rijden op de lijnen 21, 93 en 300. Reguliere vervoersbewijzen zijn geldig en in de extra lijnen 5 en 844 kan gratis worden gereisd op vertoon van een entreeticket voor het Hello Festival.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *